info@multikulti.nu 070-954 20 14

Om Oss

Vi jobbar både för Företag/Arbetsgivare och Arbetssökande.

Företag & Arbetsgivare:

Grundaren av Multikulti, Michel Avide invandrade till Sverige på 80-talet för att fly från krig, förtryck och för att kunna fullfölja sina drömmar. Han bosatte sig i en förort i Göteborg där han fick bevittna hur människor fick vända på varje krona för att kunna försörja sina familjer och för att kunna leva ett drägligt liv. Michel såg människor med hög utbildning från sina hemländer städa i mataffärer, köra buss eller helt enkelt stå sysslolösa. Han insåg ganska snart att detta var ett problem som han ville arbeta med.
”På mitt första jobb som diskare träffade jag en kollega som också flytt från Iran. Han var utbildad specialistläkare, men fick inte arbeta som det i Sverige då” berättar Michel. På fritiden ägnade Michel sig åt att engagera sig i det lokala föreningslivet och ställde upp ideellt för att kunna träna olika sporter med barn vars föräldrar inte hade råd att betala för medlemskap till en idrottsförening. ”Man gjorde vad man kunde för att ge de unga hopp om framtiden. Det kändes viktigt att finnas där som en förebild som visade på ambitioner”
Dessa erfarenheter har präglat Michels vilja att lösa ett av de stora problemen som funnits i Sverige i många år; arbetslösheten. Vi arbetar ständigt för att utveckla arbetssätt och metoder för att hjälpa människor som fastnat i sitt jobbsökande för att hjälpa dem att uppnå sin potential, oavsett vart de kommer ifrån, hur de ser ut eller vilka språk de talar. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om Sverige som land och mångkulturen som rotat sig och är ett faktum. Vi ser mångkulturen som något som berikar och behövs i Sverige. Sverige fylls dagligen med nya medborgare och även dessa förtjänar att leva ett självständigt liv och tjäna sina egna pengar!

Vi erbjuder en enkel och användarvänlig bemanningstjänst för dig i behov av nyrekrytering. Du kan söka fritt i vår kompetensdatabas med kompetenta arbetssökande inom olika arbetsområden. När du hittat någon som du är intresserad av att komma i kontakt med så klickar du på den personen och använder kontaktformuläret som finns på personens profilsida. Vi hör sedan av oss inom 48 timmar. Vill du istället beskriva uppdraget och låta oss hitta en passande kandidat kan du använda bemanningssidan.

Arbetssökande:

Multikulti erbjuder dig att kostnadsfritt registrera en kompetensprofil, samt ditt befintliga CV i word eller pdf-format. Observera att inga namn, kontaktuppgifter eller CV visas publikt. Du kan alltså söka jobb på sajten utan att någon vet vad du heter. Observera att profilbilden visas publikt, ifall du väljer att ladda upp en bild (inget krav) Företag som är i behov av personal kan därefter anmäla intresse för din kompetensprofil. Observera att kontakterna går via Multikulti.

people working
VAD VI ERBJUDER

Vi kan erbjuda hela branschens mest förekommande tjänster. Från disk och städ via reception, servis och kök upp till ansvarspositioner.

1

Enkla, Snabba sökningar

Sortera efter vad du behöver och spara tid på att inte gå igenom långa listor. Multikulti får enkelt fram vad som matchar dig.

1
2

Snabb Hjälp

Vi erbjuder gratis porto med all mobiltelefon och; tablettreparationer. Du sparar tid och pengar. Skriv bara ut etiketten och skicka.

2
3

Kompetens

Multikulti strävar efter både kompetent personal och kompetenta företag.

3